Невероятен успех за нашите седмокласници на световната STEM сцена!

Изключително горди сме да Ви съобщим резултата от участието на нашия екип в междунардния конкурс за проекти на ученици и студенти от цял свят ISIO.

Финалистите, сред които единственият български представител беше екипа на СУ "Екзарх Антим I", представиха проектите си на онлайн среща с международното жури. На 2 февруари се проведе онлайн церемония по награждаването на победителите в конкурса. Огромно вълнение и неизмерима радост за нашият екип: журито присъди на нашите млади учени Сребърен медал.

Творците на този огромен успех са учениците от 7в клас :

Моника Иванова, Преслава Дончева, Ева Стефанова, Габриела Цонева, Велина Гюрова и Паолина Георгиева и техния учител по биология и здравно образование – Александрина Шомова. На онлайн сесията с журито проектът АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА БАКТЕРИАЛНА ИНФЕКЦИЯ беше успешно и по запомнящ се начин представен от Ева Николаева Стефанова и Паолина Красимирова Георгиева.

Огромен успех за екипа, огромен успех и за STEM обучението в нашето училище. Първото ни участие на световен конкурс се увенча с отличие! Браво на учениците и техния учител Александрина Шомова! Гордеем се с Вас!