Ще ви разкажем една история за 9 момичета…

В състав:

Violeta Bachvarova XI б- капитан на отбора

Радина Добринова Димитрова IX а

Tanya Chipilska X б

Gabriella Naydenova IX б

Йоана Николаева Иванова IX б

Никол Калайджиева IX а

Ралица Кралева X б

Никол Годсон Окоро VIII б

Никол Кандахерова VIII а

Всичко започна в град Казанлък и общинското първенство, където с огромна воля нашите момичета успяха да преборят всичките си съпернички. Следваше по-сериозното препятствие пред тях - зонално състезание където бяха безкомпромисни и си спечелиха място за финалите. И така…. За първи път в историята на нашето училище…!

ФИНАЛИ НА УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ ПО ВОЛЕЙБОЛ ЗА ДЕВОЙКИ - XI- XII КЛАС РЕПУБЛИКАНСКО 29.04-03.05.2023Г. ГР СЛИВЕН, 3-ТО МЯСТО , КУПА И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ! БРАВО МОМИЧЕТА УСПЯХМЕ!

Успяхме, не само защото бяхме най-младият отбор от всички 10 - Варна, Кюстендил, Казанлък, Видин, София, Пловдив, Сливен, Плевен, Русе, Нова Загора, не само защото преминахме по най-трудната и камениста пътека, а защото бяхме ОТБОР, ЮМРУК, КОЙТО КАТО УДАРЕШЕ ПО ТОПКАТА И ВСИЧКИ ТРЕПЕРИХА! БРАВО МОМИЧЕТА - ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ!

Показахте на всички, че когато тренираш усилено, когато си отдаден със сърцето и душата си в това, което правиш, няма невъзможни и недостижими неща! Браво! Благодарност на Милен Койчев Бъчваров, който всячески ни помогна в това начинание! Благодарност на всички родители, които ни подкрепиха и дори дойдоха до град Сливен, за да гледат спектакъла, който изнасят децата им! Нашите момичета, децата на Казанлък покориха ученическите игри по волейбол в България! Гордеем се с Вас и сме благодарни, че Ви има! Бъдете здрави, тренирайте и помнете - ВИЕ МОЖЕТЕ ВСИЧКО!