100 ДНИ В ПЪРВИ КЛАС

100 ДНИ В ПЪРВИ КЛАС
15 февруари бе един различен ден за всички първокласници.Те отпразнуваха своите 100 дни в първи клас. Седмицата бе наситена с интересни инициативи по повода. Учениците писаха текст, изпълнен с думата ,,сто‘‘, решаваха ребуси, четоха приказки, изчисляваха задачи в празничната стоножка.
Изложбата на входа на училището предизвика интереса на по-големите ученици, учители и родители. Съпричастни с радостта на децата бяха и ученичките от Х а клас Виктория, Христина и Петя, които помогнаха за осъществяването на изложбата.
Учениците бяха поздравени и от г-жа Радиана Стефанова – директор 
Специални благодарности на родителите, които подготвиха почерпка и изненадаха децата с подаръци - тихи игри.
Весело е да си първолак в СУ ,,Екзарх Антим I“ !

Днес с усмивки и настроение,
с гордост и много вълнение,
казваме с пълен глас,
вече 100 дни сме в първи клас.
Цели 100 дни в Антим
към мечтите си летим
учим, пеем и творим.
Всеки ден час след час
светът открива се пред нас.
Ще продължаваме знания да трупаме безчет
и смело да вървим напред.
Днешният 21.февруари бе важен, специален и наситен с много емоции ден за най-малките антимовци-първокласниците! По традиция на този ден те празнуват своите 100 дни в първи клас. Повече от седмица те се готвиха за този знаменит ден! Учениците писаха текст, изпълнен с думата ,,сто‘‘, четоха приказки и изчисляваха задачи в празнични балони. С много желание и старание първокласниците подготвиха изложба на входа на училището. Първокласниците бяха поздравени от всички ученици в училище и от директора на училището ни г-жа Радиана Стефанова.
Сега, след 100 дни, знаещи и можещи повече, най-малките антимовци ще бъдат още по-смели, по-уверени и по-устремени.
Поздравления и за учителите: Велизар Китов, Росица Минчева, Бояна Филипова, Павлина Тотева, Светла Тодорова и Тошка Топчиева.