Продължаваме традициите!

Продължаваме традициите! ????
Антимовци отново доказаха себе си! ????❤️
На XIII Международния фолклорен фестивал “Атлиманска огърлица”, който се проведе в град Китен, нашите талантливи народни певици от профил „Музика“ и паралелките с разширено изучаване на музика, с учител Полина Порумова, завоюваха пет първи и една специална награда!
Първи награди завоюваха Стефани Петрова - 6в клас; Мария Попова - 8в клас; Деница Пеева - 8в клас; Вокален дует “Антим” в състав Магдалена Кунева и Мария Попова от 8в клас и Вокално трио “Антим” - 6в/8в клас,
Специална награда беше присъдена на вокално трио “Антим” в състав Стефани Петрова от 6в клас, разширено изучаване на музика и Мария Попова и Магдалена Кунева от 8в клас, профил „Музика“.
Полина Порумова беше удостоена с Приз "Съвременен будител" за заслуги в разпространението на българските културни традиции.
Благодарим Ви, скъпи наши момичета, че разкривате красотата на фолклорната ни музика и разпространявате името на нашето училище! ☺️
Благодарим на родителите и най-вече на Директора на СУ “Екзарх Антим I” гр. Казанлък, уважаемата г-жа Радиана Стефанова, затова че винаги подкрепя изявите на всички ученици от училището!
Честито, скъпи момичета, горди сме с Вас! ❤️