Празнично шествие на тържеството за 185 годишния юбилей на нашето училище.

Гайдарски състав с ръководители Тодор Говедаров и Соня Владева и прекрасните ни мажоретки с ръководител Христина Христова посрещаха всички антимовци в двора на училището.

Дългата колона на учениците, техните учители и приятели на Антим премина през центъра на Казанлък до парк "Розариум" и обратно до площад "Севтополис", където всички антимовци демонстрираха своята принадлежност към своето училище с атрактивен, масов флашмоб.

Дългата колона на шествието ни беше предвождана от приятелите ни от Велико Търново - Junior Band от СУ "Емирлиан Станев" с диригент Йордан Цветанов, които огласиха улиците на града ни с невероятните си изпълнения. Мажоретния ни състав танцуваше в техния ритъм по време на цялото шествие и откриха флашмоба с танц, с който артистично изписаха "АНТИМ". Учениците от 8, 9 клас, 10в ,11б и 12б също изписаха "Антим" с телата си. 8б,9б,10в построиха сърце, което беше прегърнато от всички участници във флашмоба на фона на виртуозните изпълнения на талантливите музиканти на Junior Band.

Всички антимовци - и малки и големи - бяха заредени с много емоции и не криеха своето вълнение и възторг от празника, шествието и флашмоба.